Ποιοι Ειμαστε

Η ΣΥΡΜΕΤ Α.Ε.  συνεργάζεται με Πανεπιστημιακά και Τεχνολογικά Ιδρύματα και έχει στρατηγικές συνεργασίες με κορυφαίους οίκους του εξωτερικού.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1989 συνδυάζοντας επαγγελματική εμπειρία και εξειδίκευση στις συμβουλευτικές υπηρεσίες περιβάλλοντος και υπηρεσίες μηχανικών βιομηχανίας, μέσω της άμεσης επαφής με τον πελάτη.  Χάρη στη μακρόχρονη εμπειρία, η εταιρεία έχει αναπτύξει ένα ευρύ πελατολόγιο που εκτείνεται σε όλη την Ελλάδα, καθώς και σε ορισμένες Ευρωπαϊκές χώρες.

Η ΣΥΡΜΕΤ A.Ε. διαθέτει την εμπειρία και εξειδικεύεται στην παροχή λύσεων “με το κλειδί στο χέρι” για βιομηχανικές και περιβαλλοντικές εφαρμογές, καλύπτοντας τα εξής στάδια:

 • Αδειοδότηση
 • Χρηματοδότηση
 • Σχεδιασμός
 • Κατασκευή
 • Λειτουργία
 • Καθώς και After Sales Services:
  – Συντήρηση
  – Επέκταση και Αναβάθμιση σε υπάρχοντα συστήματα
  – Αποκατάσταση βλαβών
  – Τεχνική υποστήριξη και παρακολούθηση της καλής λειτουργίας μετά την παράδοση.

Στην εμπειρία μας συγκαταλέγονται πάνω από 160 έργα “με το κλειδί στο χέρι” και πάνω από 250 μελέτες. Πολλά από αυτά τα έργα συγχρηματοδοτήθηκαν από κονδύλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Μέσω των υπηρεσιών που προσφέρουμε προσπαθούμε να βοηθήσουμε στην προστασία του περιβάλλοντος, στη μείωση του ενεργειακού κόστους και στη διασφάλιση καλύτερης ποιότητας ζωής.

Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στην Πάτρα, ενώ διατηρεί γραφεία στην Αθήνα και στα Τίρανα της Αλβανίας.

ΒΑΣΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΡΧΕΣ

Environment - Overview_0

ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ

Με ανεπτυγμένο το αίσθημα της ευθύνης απέναντι στο περιβάλλον, σχεδιάζουμε ανταγωνιστικές, πράσινες επιχειρήσεις που θα κατακτήσουν το μέλλον.

The-Thin-Line-Between-Customer-Satisfaction-And-Loyalty

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΑΓΚΩΝ

Δεσμευόμαστε για την πλήρη ικανοποίηση των αναγκών και των απαιτήσεων των πελατών μας, αλλά και για τη συνεχή βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών μας.

shaking-hands1

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

Μέσα από μία πορεία 29 και πλέον χρόνων, έχουμε καταξιωθεί στην ελληνική αγορά για τα υψηλής ποιότητας έργα μας, καθώς και για την αξιοπιστία και τη  χρονική συνέπεια υλοποίησης των έργων που αναλαμβάνουμε.